Nová kniha Golf pro děti



Nová kniha Golf pro děti

Jsme pyšní na výsledek spolupráce České golfové federace a nakladatelství Fragment, díky které vám můžeme představit knihu Golf pro děti. Ta je určená především pro školáky od sedmi let, kteří se v 160stránkové publikaci seznámí nejen s golfovými začátky, tipy a výrazy.

Ať už jsou čtenáři úplnými začátečníky a potřebují popostrčit a provést prvními golfovými krůčky, nebo již znají základy tohoto sportu a chtějí se ještě vylepšit, kniha Golf pro děti jim s tím zaručeně pomůže.

Jak již napovídá hlavní popis knihy „Golf je hra pro každého. Malý ježeček vám ukáže, jak na to!“, obsah a ilustrace této knihy jsou zaměřeny především na mladší čtenáře a sportovce. To však ani zdaleka neznamená, že tento nový průvodce není vhodný i pro ostatní věkové skupiny. Stejně tak, jako je golf sportem pro lidi v jakémkoliv věku, stejný záměr má i kniha Golf pro děti.

Těšit se můžete opravdu na hodně. Nejprve se naučíte, jak vůbec s tímto sportem začít. Jak správně chytit hůl. A jak nejlépe zaujmout golfový postoj. Samozřejmě se také dozvíte o různých tipech na trénink, které slouží začátečníkům i pokročilým k vylepšení jejich golfové hry. Nechybí ani vysvětlení golfové mluvy. Golfové výrazy jsou mnohdy převzaty z anglického jazyka a porozumění či překlady mohou být občas matoucí. S knihou Golf pro děti se ale nemusíte bát, vše je přehledně vysvětleno!

Golf pro děti od autorů Grega Cullena a Karin Windorferové vychází 28. dubna 2020 a zakoupit se dá již nyní na webových stránkách Nakladatelství Fragment a e-shopu Albatros Media.