Celorepublikový turnaj v dovednostních soutěžích - SNAG



Celorepublikový turnaj v dovednostních soutěžích - SNAG

V aktuální složité době je nám třeba dobrých zpráv, pojďme tedy podniknout něco příjemného pro radost a zábavu. V souvislosti s aktuální situací plánujeme dřívější termín konání Celorepublikového turnaje ve Snagu v dovednostních soutěží.

Soutěž je určena dětem ve věku 6-14 let ze základních škol, sportovních kroužků a přípravných skupin dětí z golfových klubů, kde se vyučují základy golfu systémem SNAG nebo Short Golf.

Zápolit se opět bude v základních SNAGových dovednostech, a to na SNAG akademii sestavené vlastními silami. Tentokrát však na venkovní ploše školního hřiště, v parku nebo na některé tréninkové ploše golfového hřiště. Soutěžní plocha sestává ze čtyř stanovišť, návod a metodické pokyny rádi zašleme na požádání.

Podzimní kolo turnaje je soutěží jednotlivců. Za každou školu, kroužek či klub může soutěžit libovolný počet hráčů. Do celorepublikového souboje postupují nejlepší 4 hráči s nejnižším skóre. Osobní výsledky každého z hráčů v jednotlivých dovednostech se zapisují do Score karty.

Registrace týmů probíhá do 30. září 2020.