Podzimní kolo celorepublikového turnaje ve SNAGu



Podzimní kolo celorepublikového turnaje ve SNAGu

Již potřetí se uskuteční podzimní celorepublikové kolo turnaje ve SNAGu ve spolupráci ČGF s Českou SNAG Asociací. Zúčastnit se mohou všechny základní školy, golfové kroužky a kluby, jedinou podmínkou je věk hráčů od šesti do čtrnácti let. Přihlášky je možné posílat do konce října.

V termínu od 18. do 29. listopadu 2019 se odehraje Celorepublikový turnaj základních škol ve SNAGu - podzimní kolo. Turnaje se mohou zúčastnit základní školy, kroužky či golfové a jiné sportovní kluby a soutěžící musí být ve věku od šesti do čtrnácti let. Počet hráčů v družstvu není nijak omezen, do celorepublikového hodnocení se však počítají čtyři nejlepší výsledky z týmu.

Školy, kluby a kroužky mohou využít podzimní kolo jako vlastní kvalifikaci či jako zahájení zimní přípravy nejen na nadcházející jarní turnaj. Podzimní kolo však nijak neovlivňuje účast týmu v jarní kvalifikaci či letním finále, je nezávazné a zcela dobrovolné.

Přihlášení soutěžních týmů je možné do 31. října 2019.

Soutěžní stanoviště SNAG akademie jsou určena k umístění do tělocvičny nebo indoorové haly a soutěž zahrnuje následující disciplíny: puttování s použitím podélného terče, chippování s použitím podélného terče a odpaliště, pitching s použitím kulatého nafukovacího terče a odpaliště a plný úder "Hole-In-One" s použitím kuželu s vlaječkou a odpaliště.

Celá Metodika soutěže je k dispozici zde

Skórkarta je k dispozici zde

Přihlášky můžete posílat do 31. října 2019 na email seskolounagolf@cgf.cz nebo ldvorska@czsga.cz.

Text: Klára Kuchařová
Foto: Annie Krčmářová